Σχετικά με εμάς

Tzougaris

Keep your memories alive

ασ μιλησουμε

ΟΜΟΝΟΙΑΣ 42 (ΚΑΒΑΛΑ)
25210 22 8410
6977 247 280
info@tzougaris.gr

our partners

Η διαδρομή μας

Η εξέλιξη μας στο πέρασμα του χρόνου

Η αρχή της δεκαετίας του 1970 βρίσκει τον Μανώλη Τζούγκαρη ξεκινάει την επαγγελματική του δραστηριότητα ανοίγοντας κατάστημα τουριστικών και ειδών δώρου στο κέντρο της Καβάλας. Σύντομα μπαίνει στο χώρο του κοσμήματος και του ρολογιού.

Με επαγγελματισμό και αφοσίωση στον πελάτη από το 1978 είναι πλέον ένα καταξιωμένο κοσμηματοπωλείο.

Το 1991 την σκυτάλη παίρνει στα χέρια του ο γιος του Δημήτρης Τζούγκαρης, ο οποίος έχοντας κληρονομήσει τις βασικές γνώσεις στο κόσμημα, πηγαίνει για σπουδές σε σχολή ωρολογοποιίας στην Αθήνα, όπου συγχρόνως αποκτά μεγαλύτερη γνώση κι’ εμπειρία δουλεύοντας σε μεγάλα εργαστήρια επισκευής ρολογιών.

Το 2003 αναλαμβάνει ολοκληρωτικά την επιχείρηση με νέες βάσεις και συνεργασίες σε brands καθώς και την ολοκλήρωση και λειτουργεία ενός πρότυπου εργαστηρίου επισκευής ρολογιών παντός τύπου, με τα τελευταίας τεχνολογίας ελβετικά μηχανήμαα και εργαλεία.

Το 2018 το κατάστημα ανακαινίζεται πλήρως και ανανεώνει και την εταιρική του ταυτότητα Tzougaris Keep Your Memories Alive.

Tο 2020 και κλείνοντας πλέον μισό αιώνα λειτουργίας μπαίνει στην σύγχρονη εποχή και δημιουργεί το eshop www.tzougaris.gr προχωρώντας δυναμικά με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο