Τρόποι Αποστολής

Στο tzougaris.gr στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτησή σας και προσπαθούμε γι’ αυτό.  Οι αποστολές μας πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με την ACS Courier και την ΕΛΤΑ Courier  και Γενική Ταχυδρομική στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει. Μπορείτε επίσης να παραλάβετε το δέμα σας από το αντίστοιχο κατάστημα Courier της περιοχής σας κατόπιν επικοινωνίας.

Η αποστολή με Courier είναι δωρεάν για αγορές άνω τον 50 ευρώ. Για αγορές κάτω τον 50 ευρώ θα υπάρχει χρέωση 2,5 ευρώ και για αντικαταβολή 4,5 ευρώ. Η παράδοση θα γίνετε σε 1-5 ημέρες ανάλογα το προϊόν και την διαθεσιμότητα (θα σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης και διαθεσιμότητας με email ή τηλεφωνικός).

Παραγγελίες για ετοιμοπαράδοτα προϊόντα που υποβάλλονται μέχρι το απόγευμα (14:00) πραγματοποιούνται αυθημερόν και αποστέλλονται άμεσα σε μία εργάσιμη μέρα στα περισσότερα σημεία της χώρας. Δυσπρόσιτα μέρη ίσως ενέχουν επιπλέον χρόνο παράδοσης γι’ αυτό σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε πρώτα μαζί σας.

Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο