Επιστροφές – Αλλαγές

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προχωρήσετε σε αλλαγή ή επιστροφή του προϊόντος τα έξοδα αποστολής είναι 5€ και επιβαρύνουν εσάς.

Στοιχεία αποστολής:

ΤΖΟΥΓΚΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΟΜΟΝΟΙΑΣ 42 ΚΑΒΑΛΑ

ΤΗΛ. 2510228410

Η προνομιακή χρέωση των 5 ευρώ αφορά δέματα που δεχόμαστε με χρέωση παραλήπτη και μόνο από την εταιρεία ταχυμεταφορών ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντος θα πρέπει να είναι ίδιας αξίας ή μεγαλύτερης και τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2510228410 πριν την αλλαγή κάποιου προϊόντος.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Το οποίο θα αφαιρεθεί από τα χρήματα που θα σας επιστραφούν.

1: Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

2: Το προϊόν δεν έχει φορεθεί περαιτέρω της δοκιμής.

3: Να μην έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιοδήποτε τρόπο οι ετικέτες του προϊόντος.

4: Να μην έχουν αφαιρεθεί κομμάτια από το μπρασελέ του ρολογιού ή να έχει γίνει οποιαδήποτε τροποποίηση σε αυτό.

5: Προσοχή για τα ρολόγια Smartwatch σε περίπτωση ενεργοποίησης δεν μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: 2510228410 ή αποστείλετε μας e-mail στο info@tzougaris.gr

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξετε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 7 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν αγορές με ειδική παραγγελία (π.χ. Βέρες, Μονόπετρο ή Δαχτυλίδι που τροποποιήθηκε στο νούμερό σας) δεν υπάρχει δικαίωμα επιστροφής παρά μόνο αλλαγής μεγέθους εφόσον είναι εφικτό και με οικονομική επιβάρυνση του πελάτη.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πριν την επιστροφή κάποιου προϊόντος.

 

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο